logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Super agresyvūs oponentai

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

Super agresyvūs oponentai

Standartinė sweet » Pir Sau 11, 2010 10:22 am

Tipiska situacija turnyre. Prie stalo yra vienas su kelis kartus didesniu stacku nei kitu ir jis istisai zaidzia labai didelem sumom, praktiskai su bet kokia korta. Daznai pralaimi, bet del savo agresyvumo dar dazniau kitus isgasdina arba jam atsitiktinai pasiseka ka nors surinkti, kai lieka hande iki pat river. Jis nuolat ima blindus. O kai blindai dideli, sedziu, ziuriu ir skurstu. Baisu pries toki oponenta zaisti, nes tektu rizikuoti praktiskai visu savo stacku, o kai jis visada agresyvus, neimanoma perprasti, ar sikart blefuoja, ar tikrai kazka turi.
Any ideas? Kaip zaisti?
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 341

Re: Super agresyvūs oponentai

Standartinė Fokusas » Pir Sau 11, 2010 5:12 pm

Fish luck. Freeroluose tikrai geru zaideju mazai. Pats pagalvok - koks zaidejas zaidejas zzaidziantis kad ir minimaliuose limituose is tikru pinigu lys i freerola, kai ten del 50$ varzosi ~2000-3000 zmoniu? Tavo draugo atveju tai buvo gryna sekme (kas freeroluose ir dominuoja). Mano nuomone freerolu prizai per mazi, o zaideju juose skaicius per didelis, kad butu galima juos zaisti pastoviai. As sneku apie uzdirbima is freerolu.
Vartotojo avataras
Fokusas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 24

Standartinė jokeris » Ant Sau 12, 2010 10:22 am

Šia tema pasidomėsiu plačiau ;)
jokeris
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 142

Standartinė minmantas » Ant Sau 12, 2010 4:50 pm

Na kazkoks idomus klausimas... Lauk savo kortu ir kirsk tam ereliui galva...
minmantas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 10

Standartinė Brilijant » Tre Sau 13, 2010 12:40 am

nu as kaip supratau kazkada stebedamas keliu PRO zaidima tai cia visa esme ir yra MTT, kad visi ziadzia paprastai arba tight o pro kuo toliau tuo labiau agresiveja ir kuo didesni blindai tuo jie agresyvesni tuo jie labiau raisina, reraisina, restealina, re pushina nes jeigu jau padoresnes sumos tai buna daug op susikauste ir labai vangiai zaidzia ir jie stengiasi tai isnaudoti. O kaip zaisti pries toki op?(cia tuo atveju jeigu jis regas/arba zinai kad geras zaidejas) tai ijo agresyvu zingsni varai dar agresyviau i jo raise gali all in bet tik taip kad jis nebutu dar pats pot comited, daugumoje atveju bankas bus tavo be kovos. Tuo atveju jeigu agresyvus op yra fishas ar siaip koks maniakas tada lauki kortos geresnes ir vel kali jam agresija. Cia mano toks poziuris reikia dar ji patikrinti :P :)
Aš žaidžiu:
bwinpartyunibettriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Brilijant
Pokeris24.com komanda

Praneš.: 139
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 20
Turai: 2

Standartinė menulis » Ket Kov 25, 2010 4:59 pm

islauki kortos normalios ir kali i ragu tarpa jam :!:
menulis
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 19

Standartinė Justiniauskas » Ket Geg 13, 2010 12:43 pm

Na yra tokia strategija, manijakiskas zaidimas, su bet kokia korta is pozicijos kali 5bb, po floopo dar 5BB, jei niekas nieko neturi isfoldina, jei turi nusimeti, arba zaidi pagal situacija, ne is pozijos su zaidziamom kortom vel 5bb, su nezaidziamom 3BB ar fold priklauso nuo turimo zetono kiekio. Pries pasyvius zaidejus veikia super, pora kartu teks nusimest, bet ilgam laikotarpi buna pliusas, ypac jeigu blind dideli ir karts nuo karto pavyksta monstra pagaut bei atimt is priesininko visus zetonus.
Strategijos didelis minusas reikia butinai moket nusimest geras kortas, kas man nevisada gaunasi ir tada labai skauda mano bankui:D Turejau karcios patirties kai 2 valandas terorizavau viena stala, kol viena karta pries mane panaudojo monstra ( o kas blogiausia as turejau gera handa) likau basas, klaidos su sita strategija neatleidziamos ;)
Kaip pries tokius zmones zaisti ( tai arba laukti monstro, arba po floopo reraisint bent 2 gubai). Bet pries tai isitikinkit, kad nezaidziat pries tikra manijaka kuris visada rise, rerise, call su bet kuo :)
P.s. Sitos strategijos negalima naudot, jei pries jus kazkas gerai pakele!
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Justiniauskas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 2

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta