logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

sveiki labai reikia atsakymu

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

sveiki labai reikia atsakymu

Standartinė ernestas385 » Ant Geg 17, 2011 2:17 pm

sveiki man 16 metu uzsiregistravau i pokerstrategy tevo vardu (paslapcia) ir gavau 50$ deja greit pralosiau todel ant pusbrolio pc bandau mamuko vardu pasiimt :D bet praso id check ir jau ant keliu pc bandziau vis praso id chek kdl pirma kart neprase.? (tevu galiu net neprasyt neleis nusiust paso) ar dar yra kokiu web kur butu galima koki nors bonusa no deposit pasiimt :10h :Jh :Qh :Kh :Ah :(
Paskutinį kartą redagavo ernestas385 Ant Geg 17, 2011 4:00 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Aš žaidžiu:
fulltilttriobet888
ernestas385
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: sveika labai reikia atsakymu

Standartinė Anyzen » Ant Geg 17, 2011 3:21 pm

Nu tai gal todel, kad kazkokie bendri duomenys yra su pirmuoju acc. Seip bandyk Party Poker bonusa pasimti. Nors nezinau ar jis dar galioja.
Aš žaidžiu:
partypokerstarswinnerpoker
Anyzen
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Re: sveiki labai reikia atsakymu

Standartinė Eson » Ant Geg 17, 2011 4:17 pm

Kiek zinau, dabar visu praso ID check, o poto kai nusiunti dar tau ir paskambina vienas is supportu. Tad lengvai nebepasiimsi :d teks daryti depozita arba kalt freerollus :d
Aš žaidžiu:
partytriobet888pokerstars
Vartotojo avataras
Eson
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 53
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 8
Turai: 1

Re: sveiki labai reikia atsakymu

Standartinė ishii » Ant Geg 17, 2011 8:48 pm

taigi pilnas internetas freerolu... sedi gliaudai semkes ir megaujies stumdidamas zetoniukus....
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta