logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Titan

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Titan

Standartinė sweet » Pir Spa 12, 2009 8:49 am

Ar kas nors zaidziate Titan pokeri? Idomi nuomone apie si pokerio tinklapi.
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Re: Titan

Standartinė SPeed_FANat1c » Pir Spa 12, 2009 10:08 am

As neseniai pradejau jame zaist. Ten dare sistemos atnaujinimus, tai daznai neidavo prisijungt, arba trukinedavo rysys. Bet paskutini kart kai losiau tai viskas normaliai buvo.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Standartinė sweet » Tre Spa 14, 2009 9:05 am

O gal galetum ji palyginti su kitais pokerio tinklapiais pagal naudojimosi patoguma, oponentu stipruma? :)
sweet
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė SPeed_FANat1c » Tre Spa 14, 2009 10:09 am

Na triobete ant NL4 zaidejai man atrodo blogesni nei ant NL2 Titan pokeryje, bet siaip tai tikrai yra buku zaideju, tad nesunku lost pries juos :) Dar nepatogu yra kad jei nori su peles ratuku nustatyt kokia suma nori raisint, reik privest pele prie to slider'io, o triobete nereik. Trafikas kol kas patenkinamas man, kol losiu microlimituose. Supportas, ikyrus su savo nieko vertais pasiulymais. Tipo - turim isskirtini pasiulyma tik tai tau, va jetus koks as isskirtinis, kad tik man jie duoda ta pasiulyma :D Nori kad depositinciau, as sakau kad man uztenka pinigu kuriuos gavau is pokerstrategy :D Na kol kas tiek.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 323

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta