logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Tony G poker roome keisti Heads-up

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Tony G poker roome keisti Heads-up

Standartinė Pajonkas » Tre Rgs 19, 2007 1:04 pm

zodziu losiu TonyG pkrr SNG arba MTT. daeinu iki heads up ir tada prasideda keisti dalykai.
jau 4 kartus kartus esu praloses priesininkui, nes jis surenka 4 of kind! heads upe!
paskutinis loose buvo, kai gavau 77. as raise 2xBB jis call. flopas 228, as dedu puse savo stacko ir lieku su 1200 jis all in as call. paziuriu pas ji Q2, turnas vercias 2.
:D
kitas loose seniau buvo. irgi heads up gaunu TT. raise jis call flopas AKKjis prachekina, as aisq galvoju, kad jis tikrai nieko nepataike, padedu jis call. turnas T, as all in - jis call.pas ji rankoj KK. opaa...

ir ne tik su 4 of kind bajeriai, bet ir tokie dalykai kaip flush su 1 korta arba strait su viena korta labai jau daznai krenta.
kazkokia x*jnia...
:D tikrai nesuprantu, kaip ten vyksta kortu dalybos, kai lieka du zaidejai.
Vartotojo avataras
Pajonkas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 131

Standartinė DarekaZ » Tre Rgs 19, 2007 3:02 pm

that's poker men, nieko cia nepadarysi, kad kaip namuose zaidi, ne ka reciau visokiausiu nesamoniu buna, na aisku head ups tai tikimybe mazesne turetu but tokias astronomines rankas itraukt, bet ka padarysi.
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė Matthew » Tre Rgs 19, 2007 3:10 pm

Tony G losiu tik HU, tai rugpjucio menesi trackeris uzfiksavo 14 mano quads'u gautu ten :o
Matthew

Standartinė Zadir » Tre Rgs 19, 2007 8:32 pm

Mano gyvenimo tikslas yr irodyt kad internetiniampokeri kazkas blogai su kortu dalinimu. Ir as tai padarysiu :D
Zadir

Standartinė DarekaZ » Tre Rgs 19, 2007 9:55 pm

Zadir rašė:Mano gyvenimo tikslas yr irodyt kad internetiniampokeri kazkas blogai su kortu dalinimu. Ir as tai padarysiu :D

na Homsai sekmes ;)
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė anon » Ket Rgs 20, 2007 2:35 pm

Zadir rašė:Mano gyvenimo tikslas yr irodyt kad internetiniampokeri kazkas blogai su kortu dalinimu. Ir as tai padarysiu :D

o mano tikslas tiesiog daugiau laimet ir px kaip ten dalina :D
anon
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 281

Standartinė Sky » Ket Sau 03, 2008 4:11 pm

tiesiog online pokeryje yra tokia sistema kur krenta kortos. draugas zino ta sistema bet man nesako ir zino kada kokia korta krenta 80% tikslumu :)
Sky

Standartinė Ekonomas » Ket Sau 03, 2008 4:15 pm

OOOOOOOO. Geras tavo draugas. Įdomu iš kur jis žino? Gal serga autizmu ir dar yra iššifravęs "MĖNULIO KODĄ?
Ekonomas

Standartinė zhygaLT » Ket Sau 03, 2008 4:37 pm

zino kokios kortos krenta :D :////
zhygaLT

Standartinė kiddaz » Ket Sau 03, 2008 6:56 pm

Jeigu handai yra generuojami, tai reiškia yra HANDŲ GENERATORIUS kažkoks tai right? O jei jis yra, tai reiškia įmanoma žinot, ką sugeneravo...visai realus dalykas, bet kad kažkoks draugas žino tai xz...Suprasčiau, jei žinotų softo ir generatoriaus kūrėjas ;)
kiddaz

Standartinė Randomaz » Ket Sau 03, 2008 7:06 pm

Jeigu toks dalykas ir yra(tiksliai nezinom, tai negalim teigti jog YRA), tai tas generavimo algoritmas turetu tikrai sudetingas buti su daug visokiu itraukiamu faktoriu, ir kas beko su kazkokia 'random' tikimybe irgi. Tai net jei toks dalykas ir egzistuoja, nemanau kad ir pats ta softa/whateva/ parases zmogus galetu tau PATS pasakyt iskart koks ateis flopas, ka turi rankose kiti zmones ir t.t.

Vienuzodziu, chebra, gal nebenusifantazuojame per toli... Tokioms nesamonems yra kuriami fantasy filmai, ziurekit juos, ir ju turinio cia nekiskit.
Randomaz

Standartinė Amerigo » Ket Sau 03, 2008 8:01 pm

Viskas normaliai tame internetiniame pokeryje.
Amerigo

Standartinė Amerigo » Ket Sau 03, 2008 8:03 pm

Sky rašė:tiesiog online pokeryje yra tokia sistema kur krenta kortos. draugas zino ta sistema bet man nesako ir zino kada kokia korta krenta 80% tikslumu :)

Ka dar draugas tavo zino. Pamates mergina gal pasako kokios spalvos ji kelnaitemis?

Ir kiek tavo draugas islosia ? 3-4$ ? :DD
Amerigo

Standartinė DarekaZ » Ket Sau 03, 2008 9:17 pm

gal tavo draugas norejo apskyt akd zino tikimybes ir ten pansiai, gal ne taip surptai, jei jis zino kas krist turetu, tai turetu but milijonierius :O
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Standartinė Sky » Pen Sau 04, 2008 12:23 pm

jei turi kas mirc parasikit zudddas paklauskit :) per freezout laimejo 17k usd ka jus?
Sky

Kitas

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta