![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Tridabet - turnyras lietuviams
Moderatorius: auskaras
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Tridabet - turnyras lietuviams
Siandien pastebajau, kad reklamoje prie Tridabet uzsiminama apie pirmadiniais vysktanti, 100eu turnyra lietuviams. Kazkada apie tai esu girdejes, bet po to kai turnyras lietuviams dingo is treciadinio, tokio turnyro Tridabet platformoje neteko matyti.
Gal kas paaiskins?
Gal kas paaiskins?
No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
Re: Tridabet - turnyras lietuviams
Anksčiau jis tikrai būdavo, bet dabar ir man jo rasti nepavyko... Matyt iki šiol lietuvių buvo per mažai. Nepaisant to, patys Triobet pateikia informaciją, jog tokie turnyrai vyksta...
Visgi mes ištaisėme pas save šią klaidą, o ar Triobetas susitvarkys (arba pašalins tokia informacija arba rengs turnyrus ) šiuo metu atsakyti negaliu.
Jeigu bus daugiau interesantų, kuriuos domina tokia informacija, pamėginsiu tiesiogiai susisiekti su Triobet atstovais, kad šie paaiškintų situaciją

Visgi mes ištaisėme pas save šią klaidą, o ar Triobetas susitvarkys (arba pašalins tokia informacija arba rengs turnyrus ) šiuo metu atsakyti negaliu.
Jeigu bus daugiau interesantų, kuriuos domina tokia informacija, pamėginsiu tiesiogiai susisiekti su Triobet atstovais, kad šie paaiškintų situaciją
-

obuoliukas - Pokeris24.com komanda
- Praneš.: 75
Butu saunu, jei sis klausymas butu isaiskintas iki galo, nes anksciau losdavau turnyra lietuviams, karta ir laimejes esu :P. Tridabet buvo mano pirmas poker room
No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
jo tokio turnyro reiktu.
- Karolis Miliūnas
- Naujokas

- Praneš.: 1
5 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę