![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
truksta zodziu
Moderatorius: auskaras
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Re: truksta zodziu
ant flopo jau dziaugiausi pamtes jo 99, galejau pralosti iskritus tiek vienai konkreciai kortai, o kad galejau pasidalinti iskritus konkreciom dviem kortom, nepagalvojau, bet juk taip nutinka kiekviena diena......

No set - No bet
- 4c4d
-

Ghee - Naujokas

- Praneš.: 49
pasakykit kaip turejau elgtis tokioj situacijoj : gaunu y rankas : Jc
flopas galima sakyt idealus
paraisinu iki 1euro mane permusa iki 4 as permusu iki 9 ir su tokio korta manau reiketu jau eiti iki galo, varzovas stumia all in as zinoma dametu ir jis isvercia
rankose. turnas taip pat
riveris jau nesvarbu. gerai elgiausi tokioj situacijoj sustumdamas all in po flopo?? ar turit dar ka pasiulint?
flopas galima sakyt idealus
paraisinu iki 1euro mane permusa iki 4 as permusu iki 9 ir su tokio korta manau reiketu jau eiti iki galo, varzovas stumia all in as zinoma dametu ir jis isvercia
rankose. turnas taip pat
riveris jau nesvarbu. gerai elgiausi tokioj situacijoj sustumdamas all in po flopo?? ar turit dar ka pasiulint?netaupyk , o zaisk!
-

bizunaitis - Naujokas

- Praneš.: 3
kokie limitai, kokie oponento statsai ar bent jau nupasakok kaip žaidžia jis.
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Loudmouth rašė:kokie limitai, kokie oponento statsai ar bent jau nupasakok kaip žaidžia jis.
normalei zaidzia. nesenai buvau prisedes pr stalo ten visi atsargiai zaide kiek atsimenu. bet galvojau tures gal kokia 8Q arba J8... arba seip Q su A
netaupyk , o zaisk!
-

bizunaitis - Naujokas

Loudmouth rašė:kokie limitai, kokie oponento statsai ar bent jau nupasakok kaip žaidžia jis.
0.5 ir 0.10 blindai
netaupyk , o zaisk!
-

bizunaitis - Naujokas

Asmeniškai truputį per baisus flopas stumt all-in, ypač reraise gavus. Ant šiknos sėdi flush draw, kadangi nežinau kas freflope dėjosi, bet aš pats mėgstu suited connectorius, jeigu į žaidėjo rankų diapozoną tokia korta įeina, reikia bijoti ir tos. Nors jis galėjo turėt ir AK ar AT, KT, kas duoda dar ir straight draw. Tiesa pasakius nežinau, ar gerai padarei, kadangi reikia informacijos apie priešininką. O šiaip po jo reraise padaryčiau call ir žiūrėčiau ką išmes ant turno. Po jo sulaukus agresyvaus pakėlimo manau nusimesčiau.
-

Oxen - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 55
- Turai: 5
21 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių