logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

TT's

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

TT's

Standartinė Auurimas » Šeš Lap 06, 2010 9:19 pm

Sveiki, nemoku ikelt hando, tai pabandysiu aprasyt.

Zaidziau FTP Rush Poker 0.10$/0.25$

Turejau apie 22$.

Sedejau D pozicijoj gaunu :10d :10c Vienas pries mane pakele iki 0.75$. As call, visi kiti fold. Likome dviese.

FLOP: :10s :4d :2s

Priesininkas kelia iki 1$, as reraise 2$, priesininkas re-re-raise iki 8$, tada as pagalvojau kad jis turi didelius :spade: rankose, netikejau kad jis turi bent jau pora nes rush pokeri nedaug kas zaidzia su mazom kortom ir dar ypac kelimas pries flopa, pagalvojau ir nutariau deti all-in, jis atsake.

Priesininkas atvercia :Js :As

TURN: :Qc

RIVER: :6d

Ka galvojat apie sita situacija? Viska padariau gerai ar reikejo kanors kitaip daryti?
Aš žaidžiu:
fulltilt
Auurimas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 11

Re: TT's

Standartinė ishii » Sek Lap 07, 2010 3:23 am

nu kas tiek reraisina... tas pats kas tusciom saudai. ypac kai pats sakei jis gali tureti du vynus...musht reik .. raise minimum iki 3-4 $
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė fuxx » Sek Lap 07, 2010 11:14 am

po flopo reikejo reraisinti daug daugiau negu minraisa , o seip cia manau matosi kad gerai suzaista tuo labiau eigu zaidi nl25 tai tikrai matai ir pats , nebent norejai pasigirt :)
Aš žaidžiu:
pokerstars
Vartotojo avataras
fuxx
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 170

Standartinė KailineKepure » Sek Lap 07, 2010 1:04 pm

OMG
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė Loudmouth » Ant Lap 09, 2010 4:40 am

Aš nesuprantu koks tolkas dėt big pocket'us ir visus kitokius AK+ handus? Taigi viskas knygose/video parašyta/parodyta kaip juos žaisti. dėkit įdomius handus geriau :p
Loudmouth
Profesionalus lošėjas
Profesionalus lošėjas

Praneš.: 643

Standartinė ishii » Ant Lap 09, 2010 6:57 pm

Loudmouth rašė:Aš nesuprantu koks tolkas dėt big pocket'us ir visus kitokius AK+ handus? Taigi viskas knygose/video parašyta/parodyta kaip juos žaisti. dėkit įdomius handus geriau :p

loudai, gerai kad žmogus domisi klausia.. jis gi nėra matęs TŲ video ar skaitęs TŲ knygų, ypač anglų kalba.... paklausė - jam atsakė.. daba žinos, ko nežinojo. nereik peikt .. ir nebūsi pats peikiamas
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė cccMARIUSccc » Šeš Lap 13, 2010 8:19 pm

sutinku su ishii ir fuxx nuomone.Atvertus flopa tavo sansai laimeti buvo 73.54%, o priesininko 26.46%. Bet yra daug niuansu...Priesininkas zaide taktiskai,ir reisino po nedaug tikedamasis atversti spalva...( tik neuzmirskim vieno dalyko, kad galbut tam priesininkui buvo visiskai dzin kiek jis stato ar po kiek reisina-nes pinigu turi,-)..kazin, kaip butu, jei all in sudetumete ne dviese, o bent jau tryse.. ;) ..o panasiom situacijom issianalizuot tai cia....sekmes http://www.pokerlistings.lt/sansu-skaiciuokle
lošiu pokerį,kai turiu laiko...jei neturi laiko ir kantrybės-net nepradėk lošti...
Aš žaidžiu:
titantriobetpokerstarstitanpoker
Vartotojo avataras
cccMARIUSccc
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta