![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Turnyrai vilniuje
Moderatorius: auskaras
23 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Turnyrai vilniuje
Nepykit, kad sukuriau nauja tema, bet iskilo noras reguliairiai arba bent jau susitarus zaisti kur nors savam mieste... Taigi vilnieciai (pagrinde) pasidalinkite nuomonemis ar sutiktumete, gal kas nors vyksta ir galetumete dar viena zmogeli prijungti.. ?
- COTW
siaip jei normalei suorganizuotumet kad ir tura, atvyktu ir zmoniu is Kauno 
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
Na va dziugina, kad tarp vilnieciu yra nemazai entuziastu
Tiesa sakant db nlb zinau nei "mano kavine" nei "anapus", bet kadangi viena ju prie barbakano, tai rasti butu nesunku
O siaip tokia mintis, bent jau man labai imponuoja...Manau kokia diena reiktu issirinkti savaiteje, ir tikrai apie 10 zmoniu kiekviena karta turetu susirinkti minimum.. Taigi kas turi konkreciu pasiulymu, nes as visom penkiom uz
Tiesa sakant db nlb zinau nei "mano kavine" nei "anapus", bet kadangi viena ju prie barbakano, tai rasti butu nesunku
O siaip tokia mintis, bent jau man labai imponuoja...Manau kokia diena reiktu issirinkti savaiteje, ir tikrai apie 10 zmoniu kiekviena karta turetu susirinkti minimum.. Taigi kas turi konkreciu pasiulymu, nes as visom penkiom uz
- COTW
seip paskelbkit, jei viskas normalei tai ir is Kauno sulauksit veidu
www.ThePokerBay.org <<< Kruvos pokerisku downloads, filmai,knygos,interviu ir t.t
- Emis
- Užkietėjęs lošėjas

- Praneš.: 310
23 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių