logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Turnyras

S&G, MTT aptarimai, jūsų rengiami turnyrai.

Moderatorius: auskaras

Standartinė Giggs » Ket Gru 06, 2007 3:38 pm

Ekonomas rašė:gigsai ketini dalyvauti? :) man reikėtų ekipažo iš vilniaus :) gal yra planuojančių vykti iš vilniaus? :) jeigu žetonai yra tie po 11.5g, tai aš turiu iš maximos 300 žetonų :) lagamyyynėly vysą :D

Beda kad ash ne ish vilniaus o kauno :) tad padet negaliu, kitas dalykas, teises metams atimtos, vel negaliu padet, trechia nedalyvausiu, nes kita 3dieni kryzhminiu raishchiu operacija apturesiu - tad 3-0 tavo nenaudai :D
Giggs

Standartinė Casanova » Ket Gru 06, 2007 3:41 pm

Ekonomas rašė:gigsai ketini dalyvauti? :) man reikėtų ekipažo iš vilniaus :) gal yra planuojančių vykti iš vilniaus? :) jeigu žetonai yra tie po 11.5g, tai aš turiu iš maximos 300 žetonų :) lagamyyynėly vysą :D

Taip tie patys kokie ir Maximoje. Seip turiu dvieju rusiu...
Aš žaidžiu:
888
Vartotojo avataras
Casanova
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė 777 » Ket Gru 06, 2007 5:10 pm

Tai jei Casanova normaliai suorganizuos, tai atvyks daug žmonių. Aišku, jei žaisim ne 20lt freezout, o normalų turą :)
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė Ekonomas » Ket Gru 06, 2007 5:22 pm

:) tai tada rinkite ekipažą iš vilniaus, ir aš tikrai IN :) nes atsibodo cashas su draugais :D
Giggsai tai sėkmės tau operacijoje, žiūrėk kad po operacijos nebūtų 4-0 mano naudai :D (tfu tfu tfu - bar bar bar :D)
Ekonomas

Standartinė Giggs » Ket Gru 06, 2007 6:12 pm

Ekonomas> tikiuosi neprikalbesi man ;) ato ir negali but 4-0 nes visgi futbolas laukia :) o ir turnyruose masiniuose yspudinguose kuriuos pasirodo organizuoja karts nuo karto pasiaukojantys zhmogai noresiu sudalyvauti :)
Giggs

Standartinė DarekaZ » Ket Gru 06, 2007 8:37 pm

Ekonomas, tia gal as su masina galesiu turbut, dar ziruesiu pagal data, pagal viska ;)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė kiminiuss » Pen Gru 07, 2007 12:14 am

Taj ar dar registracija neprasidejo casanova?laukiam nesulaukiam turnyriuko:))Is mano puses ir bus truputi zmoniu
kiminiuss

Standartinė Ekonomas » Pen Gru 07, 2007 8:55 am

Darekaz, ok :) jeigu būsi suoraganizavęs ekipažą iš vilniaus tai tada parašyk :)
Ekonomas

Standartinė zoomz » Pen Gru 07, 2007 11:19 am

Cia biski bus ne i tema, bet neradau kur irashyt: gal kas galit pareikst savo ispudzius is olympico organizuojamu turnyru? ten nuo 21 ileidzia, jo? Kaipten uzsireginti? galima telefonu ar kaip? esme atvykstam i varzybas kita savaitgali ir noretusi sulost. Gal kas jau turit kitos savaites tavrkarasti? labiausiai domintu pnkt, sest
zoomz

Standartinė Ekonomas » Pen Gru 07, 2007 11:29 am

zoomzai taigi buvo kažkur tema :) ir buvo surašyti kada ir kokie turnyrai vyksta ir netgi registracijos numeris buvo duotas :) ir taip pagal lietuvos įstatymus, lošti azartinius žaidimus gali tik NUO 21 :)
Ekonomas

Standartinė Petriux » Pen Gru 07, 2007 11:45 am

zoomz rašė:Cia biski bus ne i tema, bet neradau kur irashyt: gal kas galit pareikst savo ispudzius is olympico organizuojamu turnyru? ten nuo 21 ileidzia, jo? Kaipten uzsireginti? galima telefonu ar kaip? esme atvykstam i varzybas kita savaitgali ir noretusi sulost. Gal kas jau turit kitos savaites tavrkarasti? labiausiai domintu pnkt, sest

I olimpika galima ieiti tik nuo 21 metu
o savaitgali turnyrai dazniausiai tokie buna
penktadienis 100 lt freezout texas
sestadienis 20 lt unlimited rebuys 90 min addon texas
sekmadienis 20 arba 50 lt unlimited rebuys texas/omaha/crazy pineaple dealears choice

Turnyru pradzia 19 val grafika savaites dazniausiai ideda tik pirmadieni.
telefona gali susirast per google
sestadienio turnyrui reiktu jau uzsiregistruoti koki ketvirtad ar penktad nes dazniausiai jau sestad vietu nebuna
o kitus turnyrus patenki ta pacia diena paskambines iki kokios 15 val :)
Vartotojo avataras
Petriux
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 344

Standartinė zoomz » Pen Gru 07, 2007 5:22 pm

dekui petriux. Man tai problemu su 21 nera, bet va vienas komandos draugas abejoju ar turi. gales eit i bara tada ;DD kol mes losim. kad tema buvo as zinau, bet kazkaip ant smugio neradau, o ir laiko neturejau vaiksciot per visas temas
zoomz

Ankstesnis

Grįžti į Pokerio turnyrai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta