![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Turnyru nuovargis
Moderatorius: auskaras
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Turnyru nuovargis
Zaidziant dideliuose online turnyruose po keliu valandu pradedu jaustis pavarges, del to suprasteja zaidimas. Ar jums irgi taip buna? Ka daryti, kad islikti geros formos visa turnyro laika?
- xxx
Re: Turnyru nuovargis
Vienas dalykas, kuris yra butinas tokiuose turnyruose, yra pertrauku isnaudojimas. Jei rukai, lb gerai yra iseit parukyt - ikvepi gryno ir negryno oro, prasiblaskai, pavaikscioji siek tiek. Taipogi gali per tas 5 minutes daryt lengva manksta (atsispaudimus, pritupimus ir pan.) - tas suaktyvina kraujotaka ir kvepavima ir po to vel lengviau susikaupt. Bent jau man sitie dalykai padeda 
-

PH69 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 117
Gerai PH69 sako - isnaudok pertraukeles maksimaliai;) mano rekordas - per 5 min nusiprausiau duse, issiviriau kavos ir susitepiau pora sumustiaku..
2-3 valandos turnyre yra tarsi apsilimas. Veliau su lig kiekviena valanda tolygiai kyla ir adrenalino kiekis, todel dar niekad nesu uzmiges prie FT 
- Loudmouth
- Profesionalus lošėjas

- Praneš.: 643
Loudmouth rašė:Gerai PH69 sako - isnaudok pertraukeles maksimaliai;) mano rekordas - per 5 min nusiprausiau duse, issiviriau kavos ir susitepiau pora sumustiaku..2-3 valandos turnyre yra tarsi apsilimas. Veliau su lig kiekviena valanda tolygiai kyla ir adrenalino kiekis, todel dar niekad nesu uzmiges prie FT
As bijociau per 5 minutes nieko nespet ir paveluot, tai turbut net neatsikelciau nuo kompo, i laikrodi ziureciau
- Tulpinis
- Naujokas

- Praneš.: 16
Aš su nuovargiu kovoju gerdamas kibirus kofeino 
- jokeris
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 142
Jei noriu žaisti,tai galiu ir be pertraukų gerai lošt.Bet pertraukas stengiuos išnauodot - į tuliką nueit,arbatos pasidaryti,paskaitau kokių futbolo naujienų .
-

LechPechuro - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 125
6 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių