logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Unibet GTD

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Unibet GTD

Standartinė dovissz » Ant Sau 10, 2012 10:50 am

Sveiki, jau ilgą laiką(pora metų) žaidžiu unibet pokerio kambarį. Žaidžiu savo malonumui, freerollai, sng. Vis nusiimu ant svaitgalio. Tiek kad iškilo toks klausimas: kaip suprasti tuos GTD turnyrus po 2-6k$, kur buy-in tik keli eurai? Kažkaip kvailokai atrodo kad už kelis eurus į tokio prizinio fondo turnyrą įleistų. Paaiškinkit man durnam :)
Aš žaidžiu:
unibet
dovissz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 3

Re: Unibet GTD

Standartinė flaashy » Tre Sau 11, 2012 3:15 pm

bet koks turnyras susideda is sumestu visu dalyvaujanciu babkiu. gtd turnyrai tai nepaisant to ar tiek sumes ar ne vistiek prizinis fondas bus nemazesnis. pvz.: 1k gtd buy in 10+1usd. taigi jei uzsiregistruos 50 zaideju realiai jie sumes 500usd tik bet vistiek prizinis fondas bus 1000usd nes tiek garantuoja kambarys. tada gaunasi permoka 500usd ir tai labai gerai :) o jei susirinks 200zmoniu tai ir bus fondas 2k USD. elementaru vatsonai :)
Aš žaidžiu:
bwinfulltiltpartypokerstars
flaashy
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 33

Standartinė dovissz » Tre Sau 11, 2012 5:38 pm

Supranti kai unibete užsiregistruoja 50 žmonių po 3 eurus į 6k gtd tai kažkaip kosmiškai pasirodė :D
Aš žaidžiu:
unibet
dovissz
Naujokas
Naujokas

Standartinė RadzyS » Tre Sau 11, 2012 6:20 pm

50 žmoniu tai reiškia turnyras dar prasidės nežinia už kiek laiko ir dar būna taigi late reg. (vėlyva registracija) kaip ir sake kolega elementaru vatsonai.
Ir dar taigi rašo prizini fonda.
Kaip per du metus tokio dalyko nesuprast (nepamatyt, nepasidomėt) :D
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Standartinė dovissz » Tre Sau 11, 2012 11:33 pm

SnG težaidžiau :) Šiaip stebėjau paskutiniu metu tai nebuvo daugiau nei 100 susirinkę žmonių. Na koks skirtums, reikės pabandyt :)
Aš žaidžiu:
unibet
dovissz
Naujokas
Naujokas

Standartinė flaashy » Ket Sau 12, 2012 10:54 am

nu as unibete nezaidziu, tai nezinau kiek ten uzsiregistruoja. bet kad i 6k gtd 100zmoniu? abejoju. nebent ipirka nuo 30usd. ten gal kartais satelitas i koky 6k gtd turnyra? kai turnyras prasideda tai tu atsidaryk jo lobby ir pazek kai prizinis fondas padalintas ir po kiek. nes tokiu dideliu overlay ziauriai retai buna.
Aš žaidžiu:
flaashy
Naujokas
Naujokas

Standartinė flaashy » Ket Sau 12, 2012 10:55 am

nu as unibete nezaidziu, tai nezinau kiek ten uzsiregistruoja. bet kad i 6k gtd 100zmoniu? abejoju. nebent ipirka nuo 30usd. ten gal kartais satelitas i koky 6k gtd turnyra? kai turnyras prasideda tai tu atsidaryk jo lobby ir pazek kaip prizinis fondas padalintas ir po kiek. nes tokiu dideliu overlay ziauriai retai buna.
Aš žaidžiu:
flaashy
Naujokas
Naujokas

Standartinė RadzyS » Ket Sau 12, 2012 3:23 pm

nu tai tiek ir nebūna...
Visikšai nesvrabu, kokia travka raidaes isšedtytos žodžusioe, savbru tik, kad pimira ir paksunite raide btuu svao vietejoe.
Aš žaidžiu:
triobetpokerstars
Vartotojo avataras
RadzyS
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 180

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta