logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Unibet - !

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Unibet - !

Standartinė oxengad » Šeš Spa 16, 2010 9:33 am

Tai va zaidziau Triobet , Bwin pokeri viskas gerai buvo depositus dariau paskui grininaus kai laimedavau reikema suma ir jokiu dokumentu nereikalavo, o Unibetas daro kazkokes nesamones padejau i saskaita minimalu deposita 18LT ir ta pacia sekunde uzdare acc ,o dabar siuntineja man suportas standartinius laiskus . Parasiau jiem kad jie mato mano duomenis nes uzregistruoto acc ir banko saskaitos iskurios dariau mokejima vienodi duomenis ,o paso kopija siusiu nebent didelio laimejimo atveju ir pareikalavau grazinti deposita, bet nz ar grazins jie.

Mano nuomone UNIBETAS prasciausias internetinio pokerio kambaris !! O ka galite apie Unibeta pasakyti jus?
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 13

Re: Unibet - !

Standartinė Armage » Šeš Spa 16, 2010 3:08 pm

po tokio dalyko kaip tau nutiko tikrai negrysciau daugiau i toki rooma...nes paskui dar noredamas issiimti pinigus tai ten tave kankins ko ne menesy kol galesi atgaut juos..negaliu pakest roomu kurie uzsispaude taip..zaisk triobete ir jokiu problemu neturesi..ir bwin irgy geras..rinkis populiarius kambarius kuriuose nekils nemaloniu nuotikiu..
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė oxengad » Šeš Spa 16, 2010 3:29 pm

Tai ir negrisiu butu visai nk kad deposita grazintu bet abejoju . Apsurdas yra kai zmogus sumoka be jokio ispejimo ar kazko kito uzdaro acc ir dar pisa prota kad pinigai iki saskaitos nenuejo nors nusiunciau ir banko israsa jiems ir tt( kaip per kreditine gali nenueit nesuprantu paaiskinkit :D nuolat internete naudoju viskas gerai)..... O tapatybes dokumentu tikrai nesirosiu siust nes niekad to nereikalaudavo. Bwin tai 100$ gryninau viska norm 7 d begyje pervede i saskaita , Triobete 150 LT ir nk nereikejo siust.
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Standartinė Armage » Šeš Spa 16, 2010 4:45 pm

oxengad rašė:Tai ir negrisiu butu visai nk kad deposita grazintu bet abejoju . Apsurdas yra kai zmogus sumoka be jokio ispejimo ar kazko kito uzdaro acc ir dar pisa prota kad pinigai iki saskaitos nenuejo nors nusiunciau ir banko israsa jiems ir tt( kaip per kreditine gali nenueit nesuprantu paaiskinkit :D nuolat internete naudoju viskas gerai)..... O tapatybes dokumentu tikrai nesirosiu siust nes niekad to nereikalaudavo. Bwin tai 100$ gryninau viska norm 7 d begyje pervede i saskaita , Triobete 150 LT ir nk nereikejo siust.

galima apskust sita reikala..
Aš žaidžiu:
bwinfulltilttriobetpokerstars
Vartotojo avataras
Armage
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 112

Standartinė Rabb1T » Šeš Spa 16, 2010 5:12 pm

Kokios tiksliai jie informacijos nori iš tavęs?
Amateur poker player
Aš žaidžiu:
fulltilttitanunibettriobet888
Vartotojo avataras
Rabb1T
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 18

Standartinė oxengad » Šeš Spa 16, 2010 9:13 pm

Nori mano paso kopijos . Esme ne tame ko jie nori, o kad mane stebina vienkartine ju politika kai visiskai nebranginami klijentai koks jiems skirtumas kas ir kaip moka? as gi ne withrow dariau o tik deposita!!!!
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Standartinė SPeed_FANat1c » Sek Spa 17, 2010 4:53 pm

O ar didele problema nusiust ta kopija? Gal tu pervedei is tevo banko saskaitos, o pats neturi pakankamai metu, is kur jie zino. Tad manau neproblema nusiust ta kopija.
Nors as pats vakar dienas i moneybookers gryninaus 2 eurus, tai po keliu valandu be jokiu dokumentu prasinejimu pinigai buvo isgryninti.
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė oxengad » Sek Spa 17, 2010 5:46 pm

Neesme visa info jie mato is banko saskaitos kas jiem moka kokia pavarde duomenis asmens kodas ir tt.... Apsisprendziau zaist Winner poker roome nes labai mandagus supportas ir pasake kad jokiu dokumentu nereikalausim kol nedarysit dideliu withrow, o po viso to dar suteike man bonnusa pirmam depositui ir palinkejo gero zaidimo( Unibetas siuntineja standartinius laiskus ir nesneka net su zmonem ). Supportas nuolat siulo nuolat dirba Winner pokery labai maloniai vyksta zaidimas.
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Standartinė oxengad » Sek Spa 17, 2010 5:51 pm

Kadangi nerenku jokiu ten pinigu is to neuzdirbu tai kiek teku zaist pokeri kolkas geriausiasi kambariais mano akyse lieka Bwin ir Winner kambariai. Dejau ant to deposito unibete skunda parasiau ir viskas nes klausiau zmoniu kurie susidure sake tai yra nesamone ka jie daro . ( Jokios logikos nematau urakint acc po deposito iskart :D klientus patis prasika) . Doku nesiruosiu intiku siust kazkokioms neaiskioms bendrovems, vertybiniu popieriu birzoi lengviau yra dirbt nei zaist pokeri unibete ( cia apie saugumo reikalavimus).
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Standartinė Rabb1T » Tre Spa 20, 2010 2:29 pm

SPeed_FANat1c rašė:O ar didele problema nusiust ta kopija? Gal tu pervedei is tevo banko saskaitos, o pats neturi pakankamai metu, is kur jie zino. Tad manau neproblema nusiust ta kopija.
Nors as pats vakar dienas i moneybookers gryninaus 2 eurus, tai po keliu valandu be jokiu dokumentu prasinejimu pinigai buvo isgryninti.

Tu žinai kiek tokios kopijos su pilna žmogaus informaciją juodoj rinkoj eina? :D
Negalima niekuom pasitikėti kai iškyla klausymas dėl tavo finansų saugumo :)
Tokios bendrovės neturi teisės prašyti tavęs jokių tavo dokumentų,jei prašo - Reiškiasi jų tiekiamos paslaugos yra vertos š....
Amateur poker player
Aš žaidžiu:
fulltilttitanunibettriobet888
Vartotojo avataras
Rabb1T
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 18

Standartinė SPeed_FANat1c » Ket Spa 21, 2010 10:03 pm

Na siaip jo, nesinoretu siust doku kazkokiai nezinomai bendrovei, bet unibetas yra siektiek zinoma, net yra partneriai su pokerstrategy, o pokerstrategy renkasi ne bet kokias. Tai va del to siek tiek pasitikiu jais, negalvoju, kad jie mano dokus kazkur pardavines.
Beje nesidomejau - o ka konkreciai galima prasukt turint ta mano paso kopija?
SPeed_FANat1c
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 322

Standartinė oxengad » Pen Spa 22, 2010 10:50 am

Turint paso kopijas ir duomenis daug ka galima padaryt :D . Laisvai gauti tavo banko saskaita , prisirinkti paskolu uz kurias mokesi tu, ir siaip pazeidziamas tavo anonimiskumas .

Visiem pokerio zaidejam kurie nutole nuo IT dabar brangiausias dalykas yra info o su asmeniniais duomenimis vyksta internete kas met machinacijos kurios siekia milijardus doleriu. Yra organizacija renkanti va pvz pasu kopijas o darydamas imoka tai atskleidi ir banko saskaita, paskui randami lochai ( kitaip vadinami dropai) jie regina savo saskaitas i kurias gauna jusu pinigus o paskui pasilike kazkiek procentu perveda tuos pinigus toliau visos sios piramides kurejams . Zinau dar 100 budu kaip gali but panaudoti mano duomenis nes tuo domiuosi ,o Unibeto taisykles tai kertasis su sveiku protu.
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Standartinė Pecka » Pen Spa 22, 2010 5:39 pm

sveiki, zaidziu unibet apie 1.5 metu laiko, na tokios problemos dar negirdejau, man jie isgrynina labaj greit per 24h. nepraso dokumentu, o deposita darau nors ir 5lt , ir jokiu problemu kol kas tai neturejau, gryninausi ir 500lt net neprase nei kopijos nei ka.....aisku as esu pilnametis.....o per pervedima nemato asmens kodo ir amziaus.....
Aš žaidžiu:
fulltiltunibettriobet
Pecka
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 1

Standartinė oxengad » Pen Spa 22, 2010 8:57 pm

Jai duomenu rinkimas legalus yra tegu uzklausia banko kam korta priklauso ir kas savininkas , nors kam to reikia jai acc vienu vardu uzregintas ir duomenis sutampa su saskaita is kurios depositas daromas. O tu siuntei dokus reiskias nes acc unibete automatiskai kaip supratau po deposito uzrakinamas iki doc patikrinimo ( tai yra ju tokia naujove ale kaip man paaiskino).
Aš žaidžiu:
triobet
oxengad
Naujokas
Naujokas

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta