![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Vienas ar daugiau stalų?
Moderatorius: auskaras
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Vienas ar daugiau stalų?
Kiek iškart stalų žaidžiat? Kai žaidžiat cash ar kai žaidžiat sit n go ?
Aš visada žaisdavau tik vieną stalą, dbr supratau jog geriau žaist iškart tris, nes nėra laiko nuobodžiaut ir nepradedi šudinų kortų žaist ir nevaikštai po youtube o vien susikoncentruoji ties žaidimu
Aš visada žaisdavau tik vieną stalą, dbr supratau jog geriau žaist iškart tris, nes nėra laiko nuobodžiaut ir nepradedi šudinų kortų žaist ir nevaikštai po youtube o vien susikoncentruoji ties žaidimu
- anon
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 281
zaidziu cash su 2 stalais, bandziau zaisti 4, bet po to kai preflop nespejau sureaguoti ir numete mano AK, supratau, kad sek tiek per daug veiksmo.
seip pazaidziu kazkur pora valandu ir pasidaro sek tiek nuobodu, tada reikia daryt pertrauka, arba one.lt panardyti
seip pazaidziu kazkur pora valandu ir pasidaro sek tiek nuobodu, tada reikia daryt pertrauka, arba one.lt panardyti
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
cool_V rašė:zaidziu cash su 2 stalais, bandziau zaisti 4, bet po to kai preflop nespejau sureaguoti ir numete mano AK, supratau, kad sek tiek per daug veiksmo.
dar gerai būtų jei ir gyvenimą susirastum
- anon
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 281
anon rašė:cool_V rašė:zaidziu cash su 2 stalais, bandziau zaisti 4, bet po to kai preflop nespejau sureaguoti ir numete mano AK, supratau, kad sek tiek per daug veiksmo.
dar gerai būtų jei ir gyvenimą susirastum
del one.lt? juokauju as cia
1. cool_V visada teisus.
-

cool_V - Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 160
Re: Vienas ar daugiau stalų?
anon rašė:Kiek iškart stalų žaidžiat? Kai žaidžiat cash ar kai žaidžiat sit n go ?
Manau taip metydamasis kaip tik nesusikoncentruoji - nes reik ne tik y savas kortas zhiuret, bet ir matyt kas prie stalo daros, kas per varzhovai tavo, stebet juos, perprast ir t.t., na bent jeigu tu per tris loshdamas speji viska padaryt - good 4 u, respect!
Loshdamas cash table, tai tik viena bunu atsidares, - S&G ar MTT, max 2 stalai (tos pauzes ilgesnes kartais biesina, pradedi galvot net - jeigu jie bent dar minute ilgiau smaukysis nuo...shos tai lai pasako bent, eichiau alaus pasijamt) kad spet atrinkti kas yra kas.
- Giggs
Re: Vienas ar daugiau stalų?
Giggs rašė:anon rašė:Kiek iškart stalų žaidžiat? Kai žaidžiat cash ar kai žaidžiat sit n go ?
Manau taip metydamasis kaip tik nesusikoncentruoji - nes reik ne tik y savas kortas zhiuret, bet ir matyt kas prie stalo daros, kas per varzhovai tavo, stebet juos, perprast ir t.t., na bent jeigu tu per tris loshdamas speji viska padaryt - good 4 u, respect!
Loshdamas cash table, tai tik viena bunu atsidares, - S&G ar MTT, max 2 stalai (tos pauzes ilgesnes kartais biesina, pradedi galvot net - jeigu jie bent dar minute ilgiau smaukysis nuo...shos tai lai pasako bent, eichiau alaus pasijamt) kad spet atrinkti kas yra kas.
Tai kad kai losshia per 6 ar chia kaip rasho 10 stalu tai kaip bota zhaidi, wiskas automatishkai, zn su kuo raise, kiek raise, kada reraise, tik retkarchiais tenka pagalwot...
- metlock
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių