logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Ymanoma numest? ;/

Aptarkite sužaista hand'ą, padėkite kitiems ir mokykitės iš kitų.

Moderatorius: auskaras

Ymanoma numest? ;/

Standartinė naf naf » Ket Spa 02, 2008 7:57 pm

Tai va, jau senokas sitas hand, bet neuzmirstamas turbut niekad.O buvo taip...
10$+1$ MTT pokerstars, dalyviu skaicius virsija 20000. Viskas sekasi puikiai ir patenku i top 18, ir kolkas esu 2 pagal chipsus :) Liko 12 zmoniu, as EP gaunu KK ( jau laimes pilnos kelnes) Ir sulaukiu labai ydomaus ejimo, chip leader (UTG) pushina all in, mano ejimas jau trbt wisiems aiskus, instant call, ir laukiam flopo :) Showdown'as ir jis rodo KJ suited. Iskart palengvejo... :) Nu ir taip flopas AQT rainbow, turn Q, river 4. Nu ir ka as out... Man labai ydomios jusu nuomones, ar galima buwo numesti, turint omeny, kad pushina is utg :?: :?:
Tiesiog labai apmaudu, sulaukti tokio pralaimejimo, kai jau atrodo ranka pasiekiamas 1 vietos laimejimas (19.400$) :(
Paskutinį kartą redagavo naf naf Šeš Spa 18, 2008 4:51 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
naf naf

Standartinė anon » Ket Spa 02, 2008 8:52 pm

neįmanoma numest :)
anon
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 281

Standartinė evkaz » Pen Spa 03, 2008 9:51 am

neįmanoma.

Nes pats tą patį patyriau, tik kad nebuvau tarp lyderių, o average.
As turėaju QQ. Man river Q, laimės pilnos kelnės, jis rodo KJ (su eilute).
dvi dienas parinausi. na bet ką padarysi px.
evkaz
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 49

Standartinė phewas » Pen Spa 03, 2008 12:41 pm

Cia tiesiog bad luck, procentai si karta nepadejo, su tuo preflop all-in jau taip yra... Uzuojauta
phewas

Standartinė Direktorius » Ant Spa 07, 2008 8:57 pm

Niekad nei nemastyk numest KK pries flop'a. Jei pradesi per daug galvot, tik pats sau duobe issikasi.

Asileliam kartais pasiseka ir gausi per ausi ir nuo 55 ir nuo A3. Bet per ilga lauko tarpa vis tiek laiminti korta bus.
Direktorius

Standartinė cool_V » Ant Spa 07, 2008 10:31 pm

Direktorius rašė:Niekad nei nemastyk numest KK pries flop'a. Jei pradesi per daug galvot, tik pats sau duobe issikasi.

hellmuthas sugebejo nusimest KK pries AA preflop ;) aisku ne ta svorio kategorija, bet kad toks dalykas imanomas, nereikia pamirsti.

http://www.youtube.com/watch?v=zHmI_0bK4nw

It is a very rare case indeed that it would actually be correct to fold pocket aces before the flop, but it just goes to show you, never say never in poker!
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
Vartotojo avataras
cool_V
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė anon » Ant Spa 07, 2008 10:41 pm

cool_V rašė:
Direktorius rašė:Niekad nei nemastyk numest KK pries flop'a. Jei pradesi per daug galvot, tik pats sau duobe issikasi.

hellmuthas sugebejo nusimest KK pries AA preflop ;) aisku ne ta svorio kategorija, bet kad toks dalykas imanomas, nereikia pamirsti.

It is a very rare case indeed that it would actually be correct to fold pocket aces before the flop, but it just goes to show you, never say never in poker!

kur tame video hellmuthas yra? :?
anon
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 281

Standartinė Tomukas » Tre Spa 08, 2008 8:52 am

Asileliam kartais pasiseka ir gausi per ausi ir nuo 55 ir nuo A3. Bet per ilga lauko tarpa vis tiek laiminti korta bus.

Tris kartus buvau per plauka nuo KK nusimetimo.

Visus tris kartus neatsilaikiau, suzaidziau ir pamaciau pries save AA.

Is tikro mazuose leveliuose nera taip sunku kaip atrodytu. Jei zmogus su statsais 2/2/0.1 3betina, i tavo 4bet atsako 5bet (butent 5bet, o ne shove!!! - esminis skirtumas), tai gali but tikras, kad jis turi KK/AA. Kartais uztenka ir 4bet is jo puses.
Tomukas
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 141

Standartinė cool_V » Tre Spa 08, 2008 1:29 pm

anon rašė:
cool_V rašė:

kur tame video hellmuthas yra? :?

cia turejo buti 3 skirtingi pavyzdziai, sek tiek netiksliai parasiau :) ir ant greituju neradau saltinio, apie philo numestus karalius. tik uzmaciau kaip jis nusimeta AK ant boardo A44Q, kai priesininkas turejo AA :) i can doudge bullets baby!
1. cool_V visada teisus.
2. Jei cool_V neteisus, ziureti punkta nr. 1.
Vartotojo avataras
cool_V
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 160

Standartinė Direktorius » Tre Spa 08, 2008 6:01 pm

3 kartus esu numetes KK pries flop'a per savo karjera. 2 online ir viena Las Vegas'e cash geime.

Online viena karta pries AA. Antra karta parode KK. Kitus kartus gaudavau per ausi, nors ir jausdavau, kad AA turi, niekaip nesugebedavau numest.

O geriausias foldas buvo Las Vegas'e siais metais. Zaidziau nerealiai loose ir beveik kiekviena ranka raisindavau. Kad pagaliau gauciau gera ranka ir niekas nebijotu. Pagaliau gavau KK ir vel raisa pries flop'a ivariau. visi vel galvoja nieko neturiu. Ir vienintelis zmogus, kuris maciau nezaidzia be maziausiai poros ar AK, reraisino. Visi nusimete ir as is karto numeciau i folda atversta KK. Visi issiziojo, kaip taip galima. Sakau, pas ji AA. Vienas is 30$ susisporino kad ne ir as daviau $10 baksu zmogeliui kad parodytu. Atverte AA. Saldu. Ant nuliu isejau su monstrine ranka pries dar labiau monstrine.

Bet daugiau niekaip nesugebu numest KK
Direktorius

Standartinė 777 » Ket Spa 09, 2008 1:53 am

Niekuomet nesu nusimetęs KK. Man tai neįmanoma misija.
Vienintelis atvejis kada aš galėčiau tai padaryti, tai pre-flop rimtame ture ar dar geriau cash game sustumia daugiau nei 3 žmonės.
Whatever
Vartotojo avataras
777
Užkietėjęs lošėjas
Užkietėjęs lošėjas

Praneš.: 423

Standartinė naf naf » Ket Spa 09, 2008 8:04 pm

ne nu sheip gal ir ymanoma numest, bet tik ne tokioj situacijoi manau... Bet kaip gaila pasidaro prisiminus ;/
naf naf

Standartinė Edvardas4K » Tre Spa 15, 2008 9:25 pm

Man atrodo norėjai pasakyt MTT, ne sng:)
O šeip manau nusimest neįmanoma, turnyras eina į pabaigą, geresnė korta gali ir nebeateiti, tad lieka tik viena išeitis - call :)
I'm bluffing.
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Edvardas4K
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 31

Grįžti į Hand'ų analizavimas, Lošimų dienoraščiai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta