logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Zaideju nickai...

Diskusijos, internetinio pokerio subtilybės.

Moderatorius: auskaras

Ar zaisdami pokeri atkreipiate demesi i priesininku nick'us ir ar manote kad jie gali kazak pasakyti apie priesininko zaidimo braiza ?

Apklausa baigėsi Šeš Spa 02, 2010 5:24 pm

Taip
8
23%
Ne
21
60%
Nezinua, niekada neatkreipiau demesio
6
17%

Viso balsų : 35

Zaideju nickai...

Standartinė wan2o » Pir Sau 07, 2008 5:24 pm

Si gal siek tiek is pirmo zvilgsnio kvaila apklausa, taciau turi gana idomu preteksta.
Vakar zaidziau heads up 2/4 $. Mano priesininkas per valanda pralose kokiu 2500. Jis pastoviai pasipildidavo saskaita ir zaide taip, kad atrode jog pagrindinis jo tikslas - atiduoti pinigus man. Veliau atkreipiau demesi jog jo nickas - MR. Goldenfish. Na va ir pripilde mano saskaita auksine zuvele - vos ne kaip pasakoje :)
Aisku sis nuoytykis daugiau sypsenai. Taciau kazkas siame forume irgi rase, jog dare dideli beta, vos ne del to kad priesininko nick'as buvo maniac ir tik tikras freakas maniakas galejoa atsakyti i toki beta.
Tai ar sako nickai ka nors apie ju savininku zaidima ?

p.s. sorry jei kam klausimas pasirode nevertas diskusijos
wan2o

Standartinė Ekonomas » Pir Sau 07, 2008 5:41 pm

Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stilių ;) o taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas ;) juk žaidžia HU 2/4$ :) Tai vat toks tas mano kreipimas dėmesį į nickus :)
P.S. Kokiam roome žaidi tokius HU ? :)
Paskutinį kartą redagavo Ekonomas Pir Sau 07, 2008 5:58 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Ekonomas

Standartinė tourist » Pir Sau 07, 2008 5:47 pm

as pvz atkreipiu nicku i JoeHachem, KidPoker, Annette_15, daugiau jokiu kitu :)
tourist

Standartinė wan2o » Pir Sau 07, 2008 6:06 pm

Ekonomas rašė:Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stilių ;) o taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas ;) juk žaidžia HU 2/4$ :) Tai vat toks tas mano kreipimas dėmesį į nickus :)

As asmeniskai beveik tik Titan poker HU losiu.
O del nicku....siaip as manau kad aisku nera tikslinga zvelgti i tai, taciau kartais galima isvesti kazkokias prielaidas, taciau siekti jas patvirtinti zaidimu, namanau kad yra tiksinga.

p.s. o kodel fish negali zaisti 2/4$. manau ramiai :)
wan2o

Standartinė Matthew » Pir Sau 07, 2008 6:17 pm

niekada nekreipiu demesio i nickus.. jei jis fishas, tai anksciau ar veliau pats pajusiu pries ji zaizdamas :)
Matthew

Standartinė DarekaZ » Pir Sau 07, 2008 9:21 pm

Na nemanau kad nickai kazka gali paskyt, niekad nekreipiu, kreipiu tik tada kai atsimenu zaideja, kad kazkada esu zaides ir prisimenu jo braiza zaidimo.

Beje tokie nick kaip GoldFish manau atvirkciai parodo kad zaidejas kazkiek ismano pokeri, ir kurdamasis account, jau turejo bendra suvokima apie zaidima, nes naujokas tikrai tokiu nicku nesidetu :)
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
Vartotojo avataras
DarekaZ
Administratorius

Praneš.: 976

Standartinė suvalgysiu » Pir Kov 10, 2008 4:11 pm

Ekonomas rašė:Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stilių ;) o taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas ;) juk žaidžia HU 2/4$ :) Tai vat toks tas mano kreipimas dėmesį į nickus :)

tai gal tiesiog turtingas fish :)
suvalgysiu

Grįžti į Internetinis pokeris

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta