![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Zaideju nickai...
Moderatorius: auskaras
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Zaideju nickai...
Si gal siek tiek is pirmo zvilgsnio kvaila apklausa, taciau turi gana idomu preteksta.
Vakar zaidziau heads up 2/4 $. Mano priesininkas per valanda pralose kokiu 2500. Jis pastoviai pasipildidavo saskaita ir zaide taip, kad atrode jog pagrindinis jo tikslas - atiduoti pinigus man. Veliau atkreipiau demesi jog jo nickas - MR. Goldenfish. Na va ir pripilde mano saskaita auksine zuvele - vos ne kaip pasakoje
Aisku sis nuoytykis daugiau sypsenai. Taciau kazkas siame forume irgi rase, jog dare dideli beta, vos ne del to kad priesininko nick'as buvo maniac ir tik tikras freakas maniakas galejoa atsakyti i toki beta.
Tai ar sako nickai ka nors apie ju savininku zaidima ?
p.s. sorry jei kam klausimas pasirode nevertas diskusijos
Vakar zaidziau heads up 2/4 $. Mano priesininkas per valanda pralose kokiu 2500. Jis pastoviai pasipildidavo saskaita ir zaide taip, kad atrode jog pagrindinis jo tikslas - atiduoti pinigus man. Veliau atkreipiau demesi jog jo nickas - MR. Goldenfish. Na va ir pripilde mano saskaita auksine zuvele - vos ne kaip pasakoje
Aisku sis nuoytykis daugiau sypsenai. Taciau kazkas siame forume irgi rase, jog dare dideli beta, vos ne del to kad priesininko nick'as buvo maniac ir tik tikras freakas maniakas galejoa atsakyti i toki beta.
Tai ar sako nickai ka nors apie ju savininku zaidima ?
p.s. sorry jei kam klausimas pasirode nevertas diskusijos
- wan2o
Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stilių
o taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas
juk žaidžia HU 2/4$
Tai vat toks tas mano kreipimas dėmesį į nickus
P.S. Kokiam roome žaidi tokius HU ?
Paskutinį kartą redagavo Ekonomas Pir Sau 07, 2008 5:58 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Ekonomas
Ekonomas rašė:Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stiliųo taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas
juk žaidžia HU 2/4$
As asmeniskai beveik tik Titan poker HU losiu.
O del nicku....siaip as manau kad aisku nera tikslinga zvelgti i tai, taciau kartais galima isvesti kazkokias prielaidas, taciau siekti jas patvirtinti zaidimu, namanau kad yra tiksinga.
p.s. o kodel fish negali zaisti 2/4$. manau ramiai
- wan2o
Na nemanau kad nickai kazka gali paskyt, niekad nekreipiu, kreipiu tik tada kai atsimenu zaideja, kad kazkada esu zaides ir prisimenu jo braiza zaidimo.
Beje tokie nick kaip GoldFish manau atvirkciai parodo kad zaidejas kazkiek ismano pokeri, ir kurdamasis account, jau turejo bendra suvokima apie zaidima, nes naujokas tikrai tokiu nicku nesidetu
Beje tokie nick kaip GoldFish manau atvirkciai parodo kad zaidejas kazkiek ismano pokeri, ir kurdamasis account, jau turejo bendra suvokima apie zaidima, nes naujokas tikrai tokiu nicku nesidetu
Geriausia pamoka- pralaimėjimas.
-

DarekaZ - Administratorius
- Praneš.: 976
Ekonomas rašė:Aš gal tik atkreipiu dėmesį į tuos nickus, kuriuos žinau, tai yra jau esu žaidęs ir žinau jų žaidmo stiliųo taip kad ten užsirašęs MANCIAC, tai nereiškia kad jis ir bus maniacas, o kad fish, tai irgi nereiškia kad bus fishas
juk žaidžia HU 2/4$
tai gal tiesiog turtingas fish
- suvalgysiu
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių