logo

Detalioji paieška
Pradžia Kambariai Kambarių akcijos Strategija Naujienos Forumas Blogai Taisyklės

Tai vieta kurioje tampi profesionalu

Prenumeruoti šią forumo temą

Zaidimas diena ir nakti.

Bendros diskusijos pokerio tema, viskas kas apie pokerį.

Moderatorius: auskaras

Zaidimas diena ir nakti.

Standartinė Fokusas » Ant Sau 04, 2011 12:35 am

Sveiki, norejau pasiteirauti rimtai tuo uzsiimanciu. Kada daugiau zaidziate, diena ar nakti? Ar zaidziant SnG galima normaliai pliusinti zaidziant dienomis?
Vartotojo avataras
Fokusas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 24

Re: Zaidimas diena ir nakti.

Standartinė ginte55 » Ant Sau 04, 2011 12:40 pm

ten kur priima usa zaidejus pradek zaist wakare ~ 22wal. nes tada amerikonai pradeda losti :D kaip daugelis zino,jie daznai buna silpnesni zaidejai,ne taip wertina pinigus arba tiesiog pramogauja ir leidzia laika :)
http://www.pokerstrategy.com/uPNMRV nemokami 50$ pradziai.uzsiregistruokite per mano nuoroda ir susisiekite,padesiu isspresti testa ;)
ginte55
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 20
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 3
Turai: 1

Standartinė KailineKepure » Ant Sau 04, 2011 2:05 pm

Aš gal būsiu senamadišku ir pasakysiu, kad jog pliusiti, greičiausiai reikia pirmiausia lošti išmokti :) O jei jau valandos taip svarbu - matyt, nepasitiki savo jėgomis ne be reikalo.
Asmeniškai aš lošiu kai galiu - tai gali būt rytas prieš darbą, pertraukėlė darbo metu ar vakare, po darbo..
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė Fokusas » Ant Sau 04, 2011 2:20 pm

ginte55 aciu.
Kailine kepure as norejau faktu is rimtai tuo uzsiimanciu. Tavo losimai darbo pertraukeles metu "savo malonumui" manes nedomina.
Vartotojo avataras
Fokusas
Naujokas
Naujokas

Standartinė Mindala » Ant Sau 04, 2011 4:34 pm

Fokusas rašė:ginte55 aciu.
Kailine kepure as norejau faktu is rimtai tuo uzsiimanciu. Tavo losimai darbo pertraukeles metu "savo malonumui" manes nedomina.

Nu nereik cia taip pykt :) Teisybes daug pasake. Jei gerai losi paros laikas nera toks svarbus faktorius, ypac jei losi dideliam saite kaip FTP ar PS kur visiuomet yra bent keliasdesimt tukstanciu zaideju, ir kur visada galima rasti reikalingu stalu.
Siaip tai sakyciau reiktu losti tada kada paciam patogiau , kada esi labiau pailsejes ir savijauta geresne.
Kazkaip niekada nesirenku priesininku pagal tai is kurios salies jie yra.
O kas liecia amerikonus tai manant kad jie visi prastai losia labai greit nusvilti galima.
It's not the cards you are dealt in life. It is how you play them...
Aš žaidžiu:
fulltilt
Vartotojo avataras
Mindala
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29

Standartinė KailineKepure » Ant Sau 04, 2011 5:19 pm

Poker PRO atsirado, gaudantis PS premijas, nejuokink žmonių, jaunuoli.

Mindala - būtent, FTP, PS visuomet yra reikiamų stalų :money:
Aš žaidžiu:
bwinunibettriobet
KailineKepure
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 103

Standartinė Fokusas » Ant Sau 04, 2011 5:40 pm

Nenukrypkit nuo temos. Niekas cia ant nieko nepyksta. Tema buvo sukurta tam, kad suzinoti koks skirtumas tarp zaidimo diena ir nakti zaidziant sng. Ar verta visas sesijas kelti i nakti. Mindala, pats supranti, kad YRA kazkuris laikas geresnis uz kita. Tas man ir idomu ar pakankamai gersnis, kad butu verta keltis zaisti tuo metu.
Kas liecia amerikonus tai ju FTP yra daugiausiai, delto ju ir fishina daugiausiai.

ps. Jei kalbant kiek tiesos pasake kepure tai jis pasake faktus, kurie visiskai i pievas nuo sios sukurtos temos. TAIP, kad pliusinti, reikia ismokti zaisti, bet ar cia atsakymas i tema? Tai paprasciausias forumo tersimas.
Vartotojo avataras
Fokusas
Naujokas
Naujokas

Standartinė enc0n » Ant Sau 04, 2011 6:37 pm

geriau zaisti diena, nes jei pralosi tai gali eiti paskandinti skausma alkoholyje :D
o jei rimciau tai manau geriau diena zaisti nes visgi zmones darbingesni ir protiskai ir fiziskai diena :)
Aš žaidžiu:
fulltiltunibet
Vartotojo avataras
enc0n
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 29
Pokeris.lt lyga:
Taškai: 19
Turai: 2

Standartinė ishii » Ant Sau 04, 2011 8:38 pm

as pradesu lost cash akai seima sumiega ty po 22 h ir kiek losiu .. kol nesinori miego.. arba baisiai neuzminusuoju :)
Aš žaidžiu:
bwinpartytitanunibettriobet
ishii
Perspektyvus lošėjas
Perspektyvus lošėjas

Praneš.: 256

Standartinė Mykoliukas » Tre Sau 05, 2011 11:42 am

Na labai didelio skirtumo, kai moki žaisti, nelabai yra. Visgi ant lėkščių du klausimai - ar naktį turtingi amerikonai ir išdvėsęs tu. Ar diena - visokių daug ir energingas tu.. :)
Aš kaip Kačkis ir Domcee. Tiesa, tik pagal svorį
Aš žaidžiu:
fulltiltunibettriobet
Vartotojo avataras
Mykoliukas
Naujokas
Naujokas

Praneš.: 36

Standartinė Vaidas21 » Tre Sau 05, 2011 8:52 pm

nesirink varzovu zaisk. Zaisk kada yra laiko. O jei i tema tai ir man atrodo kad skirtumo nelabai yra. Kartais gali daug islosti diena, o kartais nakti.
Aš žaidžiu:
bwintriobet
Vartotojo avataras
Vaidas21
Mėgstantis lošti
Mėgstantis lošti

Praneš.: 99

Grįžti į Diskusijos apie pokerį

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Kontaktai

Pokeris.lt yra sportinio pokerio informacinis portalas. Lietuvos Respublikos įstatymai draudžia pokerio reklamą, todėl jeigu Jūs esate Lietuvos Respublikos teritorijoje Jūs privalote palikti šį puslapį. Nevykdydami šio reikalavimo, Jūs prisiimate visą atsakomybę ir iš to atsirandančias pasekmes sau.
Valeta Waterfront, Malta