![]() |
Prenumeruoti šią forumo temą |
Zaidimas diena ir nakti.
Moderatorius: auskaras
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Zaidimas diena ir nakti.
Sveiki, norejau pasiteirauti rimtai tuo uzsiimanciu. Kada daugiau zaidziate, diena ar nakti? Ar zaidziant SnG galima normaliai pliusinti zaidziant dienomis?
-

Fokusas - Naujokas

- Praneš.: 24
Re: Zaidimas diena ir nakti.
ten kur priima usa zaidejus pradek zaist wakare ~ 22wal. nes tada amerikonai pradeda losti
kaip daugelis zino,jie daznai buna silpnesni zaidejai,ne taip wertina pinigus arba tiesiog pramogauja ir leidzia laika 
http://www.pokerstrategy.com/uPNMRV nemokami 50$ pradziai.uzsiregistruokite per mano nuoroda ir susisiekite,padesiu isspresti testa 
- ginte55
- Naujokas

- Praneš.: 20
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 3
- Turai: 1
Aš gal būsiu senamadišku ir pasakysiu, kad jog pliusiti, greičiausiai reikia pirmiausia lošti išmokti
O jei jau valandos taip svarbu - matyt, nepasitiki savo jėgomis ne be reikalo.
Asmeniškai aš lošiu kai galiu - tai gali būt rytas prieš darbą, pertraukėlė darbo metu ar vakare, po darbo..
Asmeniškai aš lošiu kai galiu - tai gali būt rytas prieš darbą, pertraukėlė darbo metu ar vakare, po darbo..
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
ginte55 aciu.
Kailine kepure as norejau faktu is rimtai tuo uzsiimanciu. Tavo losimai darbo pertraukeles metu "savo malonumui" manes nedomina.
Kailine kepure as norejau faktu is rimtai tuo uzsiimanciu. Tavo losimai darbo pertraukeles metu "savo malonumui" manes nedomina.
-

Fokusas - Naujokas

Fokusas rašė:ginte55 aciu.
Nu nereik cia taip pykt
Siaip tai sakyciau reiktu losti tada kada paciam patogiau , kada esi labiau pailsejes ir savijauta geresne.
Kazkaip niekada nesirenku priesininku pagal tai is kurios salies jie yra.
O kas liecia amerikonus tai manant kad jie visi prastai losia labai greit nusvilti galima.
It's not the cards you are dealt in life. It is how you play them...
-

Mindala - Naujokas

- Praneš.: 29
Poker PRO atsirado, gaudantis PS premijas, nejuokink žmonių, jaunuoli.
Mindala - būtent, FTP, PS visuomet yra reikiamų stalų
Mindala - būtent, FTP, PS visuomet yra reikiamų stalų
- KailineKepure
- Mėgstantis lošti

- Praneš.: 103
Nenukrypkit nuo temos. Niekas cia ant nieko nepyksta. Tema buvo sukurta tam, kad suzinoti koks skirtumas tarp zaidimo diena ir nakti zaidziant sng. Ar verta visas sesijas kelti i nakti. Mindala, pats supranti, kad YRA kazkuris laikas geresnis uz kita. Tas man ir idomu ar pakankamai gersnis, kad butu verta keltis zaisti tuo metu.
Kas liecia amerikonus tai ju FTP yra daugiausiai, delto ju ir fishina daugiausiai.
ps. Jei kalbant kiek tiesos pasake kepure tai jis pasake faktus, kurie visiskai i pievas nuo sios sukurtos temos. TAIP, kad pliusinti, reikia ismokti zaisti, bet ar cia atsakymas i tema? Tai paprasciausias forumo tersimas.
Kas liecia amerikonus tai ju FTP yra daugiausiai, delto ju ir fishina daugiausiai.
ps. Jei kalbant kiek tiesos pasake kepure tai jis pasake faktus, kurie visiskai i pievas nuo sios sukurtos temos. TAIP, kad pliusinti, reikia ismokti zaisti, bet ar cia atsakymas i tema? Tai paprasciausias forumo tersimas.
-

Fokusas - Naujokas

geriau zaisti diena, nes jei pralosi tai gali eiti paskandinti skausma alkoholyje 
o jei rimciau tai manau geriau diena zaisti nes visgi zmones darbingesni ir protiskai ir fiziskai diena
o jei rimciau tai manau geriau diena zaisti nes visgi zmones darbingesni ir protiskai ir fiziskai diena
-

enc0n - Naujokas

- Praneš.: 29
- Pokeris.lt lyga:
- Taškai: 19
- Turai: 2
as pradesu lost cash akai seima sumiega ty po 22 h ir kiek losiu .. kol nesinori miego.. arba baisiai neuzminusuoju 
http://www.pokerstrategy.com/uSPML6 -50$ UŽ DYKĄ. testo pagalba bacyla@elekta.lt
- ishii
- Perspektyvus lošėjas

- Praneš.: 256
Na labai didelio skirtumo, kai moki žaisti, nelabai yra. Visgi ant lėkščių du klausimai - ar naktį turtingi amerikonai ir išdvėsęs tu. Ar diena - visokių daug ir energingas tu.. 
Aš kaip Kačkis ir Domcee. Tiesa, tik pagal svorį
-

Mykoliukas - Naujokas

- Praneš.: 36
nesirink varzovu zaisk. Zaisk kada yra laiko. O jei i tema tai ir man atrodo kad skirtumo nelabai yra. Kartais gali daug islosti diena, o kartais nakti.
-

Vaidas21 - Mėgstantis lošti

- Praneš.: 99
11 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Diskusijos apie pokerį
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių